Нема раја без нашега краја
 

Историјат : Фудбал у Чибутковици је почео да се игра 1951 год. у Кусањама на ливади коју је држава одузела Ћосића фамилији.Лопта је била направљена од крпа.Касније је добијена лопта из иностранства од једног мештанина.Општина је касније 1955 год. хтела да одузме игралиште али су фубалери у току ноћи направили стативе и обележили терен тако да су одустали од одузимања. У Кусањама се игра до 1965 године када је направљено ново игралиште код дома у центру села.

Клуб под именом "Младост" Чибутковица регистован је 1974 године. Управа месне заједнице 1982 узима терен да би се направила нова школа.Садашње игралиште почиње са изградњом 1985 а прве утакмице се играјуна њему 1989 године.До завршетка игралишта 1989 играли смо код комшија и другара у Жупањцу.

Терен фудбалског клуба "Младост" Чибутковица са просторијама,један од најбољих у Београдски лигама,трава као на Олд Трафорду. Игралиште се налази у центру села.Захваљујемо се ентузијастима, пријатељима, спонзорима клуба што помажу клуб да ово изгледа из дана у дан све боље и боље !!!

 

 

Терен за мале спортеве мали фудбал,кошарку,тенис и одбојку са осветљењем!!!

 

 

бројач посета

бројач посета